Ciasto Bourbon-Orange Pecan z kremem Bourbon
Przepis ciasto Bourbon-Orange Pecan z kremem Bourbon jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis służy 8. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 781 kalorii, 7G białka, oraz 48 g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, śmietanę do bicia, złoty brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Pomarańczowy Bourbon Pecan Pie, Ciasto Bourbon-orange Pecan, oraz Naleśniki z brzoskwiniami Bourbon i kremem kokosowym z syropem śmietankowym Bourbon.
Instrukcje
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do 13-calowej rundy.
Przenieś do 9-calowego szklanego talerza z głębokim naczyniem. Trim zwis do 1/2 cala. Fold zwis pod; zagniatane krawędzie dekoracyjnie. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Rozgrzać piekarnik do 191°. ciasto ciasto linii z folią. Napełnij suszoną fasolą lub ciężarami ciasta.
Piec, aż brzegi skorupy zaczną brązowieć i skorupa jest ustawiona, o 17 protokół.
Piec na złoty kolor, naciskając z tyłu widelca, jeśli pęcherzyki skorupy, o 5 minut dłużej.
Przenieś ciasto do stelaża. Utrzymuj temperaturę pieca.
Ubić brązowy cukier, syrop kukurydziany i roztopione masło w dużej misce do wymieszania.
Ubijamy jajka po 1 na raz. Wymieszaj kandyzowaną skórkę pomarańczową, 3 łyżki bourbona, startą skórkę pomarańczową, wanilię, sól, a następnie prażone orzechy pekan.
Wlać nadzienie do przygotowanej Skórki.
Piec ciasto, aż brzegi puff i centrum jest po prostu ustawić, o 50 protokół. Fajne ciasto na stojaku co najmniej 1 godzinę. (Może być wykonany 6 godzin wcześniej.
Odstawić w temperaturze pokojowej.)
Za pomocą miksera elektrycznego ubijaj 1 szklankę schłodzonej śmietany do ubijania, 2 łyżki cukru i pozostałą 1 łyżkę bourbona w dużej misce, aż śmietana utrzyma szczyty.
Ciasto podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z kremem bourbon.