Ciasto Bezowe Cytrynowe
Ciasto bezowe cytrynowe wymaga około 25 minut od początku do końca. Ten deser ma 215 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 56 centów za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1022 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś żółtka, śmietanę, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak doskonały wynik spoonacular 30%. Podobne przepisy obejmują Cytrynowe ciasto bezowe, historie rodzinne i samouczek bezowy, Cytrynowe ciasto bezowe, historie rodzinne i samouczek bezowy, oraz Meyer cytrynowe ciasto bezowe ze skórką z imbirowo-cytrynowego ciasteczka.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj mleko, sok z cytryny i skórkę; zmieszaj żółtka.
Wlać do schłodzonej Skórki.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Białka ubić kremem z kamienia nazębnego na miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj cukier, aż będzie sztywny.
Rozłóż na nadzieniu; uszczelnij do krawędzi skorupy.
Piecz przez 12 do 15 minut lub do momentu, gdy beza będzie złotobrązowa.
Polecane wino: Późne Zbiory Sauvignon Blanc, Wino Lodowe, Biały Port
Późne zbiory Sauvignon Blanc, wino lodowe i biały Port to moje najlepsze typy na ciasto bezowe z cytryną. Ponieważ ciasto bezowe cytrynowe jest dość kwaśne, możesz wybrać dowolne z tych słodkich win. Możesz spróbować Honig Late Harvest Sauvignon Blanc (pół butelki). Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 65 dolarów za butelkę.
![Honig późne zbiory Sauvignon Blanc (pół butelki)]()
Honig późne zbiory Sauvignon Blanc (pół butelki)
Misternie tkane aromaty i smaki pieczonego jabłka, suszonej moreli, kwiatu pomarańczy i świeżo prażonych migdałów. Bogaty i znakomicie wyważony na palecie. Deser w butelce!