Ciasto Bezowe Cytrynowe

Ciasto Bezowe Cytrynowe
Ciasto bezowe cytrynowe wymaga około 25 minut od początku do końca. Ten deser ma 215 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 56 centów za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1022 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś żółtka, śmietanę, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak doskonały wynik spoonacular 30%. Podobne przepisy obejmują Cytrynowe ciasto bezowe, historie rodzinne i samouczek bezowy, Cytrynowe ciasto bezowe, historie rodzinne i samouczek bezowy, oraz Meyer cytrynowe ciasto bezowe ze skórką z imbirowo-cytrynowego ciasteczka.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj mleko, sok z cytryny i skórkę; zmieszaj żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wlać do schłodzonej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
Białka ubić kremem z kamienia nazębnego na miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj cukier, aż będzie sztywny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
5
Rozłóż na nadzieniu; uszczelnij do krawędzi skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Piecz przez 12 do 15 minut lub do momentu, gdy beza będzie złotobrązowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu

Polecane wino: Późne Zbiory Sauvignon Blanc, Wino Lodowe, Biały Port

Późne zbiory Sauvignon Blanc, wino lodowe i biały Port to moje najlepsze typy na ciasto bezowe z cytryną. Ponieważ ciasto bezowe cytrynowe jest dość kwaśne, możesz wybrać dowolne z tych słodkich win. Możesz spróbować Honig Late Harvest Sauvignon Blanc (pół butelki). Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 65 dolarów za butelkę.
Honig późne zbiory Sauvignon Blanc (pół butelki)
Honig późne zbiory Sauvignon Blanc (pół butelki)
Misternie tkane aromaty i smaki pieczonego jabłka, suszonej moreli, kwiatu pomarańczy i świeżo prażonych migdałów. Bogaty i znakomicie wyważony na palecie. Deser w butelce!
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn