Ciasto Bananowo-Rumowe
Ciasto bananowo-rumowe może być tylko deserem, którego szukasz. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Jeśli masz wodę, ciasto mix, rum, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, ciasto bananowe bez jaj , jak zrobić ciasto bananowe, oraz Ciasto bananowe bez jaj-wegańskie ciasto bananowe-zdjęcia krok po kroku.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie 9-calowe patelnie do ciast.
W dużej misce, połączyć ciasto mix, soda oczyszczona, rum, woda, jajka, banany i orzechy. Połączyć, a następnie pokonać na średniej prędkości 2 do 4 minut.
Podzielić na przygotowane Patelnie.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 do 30 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Całkowicie fajne.
1/3 szklanki masła lub margaryny połączyć z cukrem cukierniczym. Dokładnie zmiksować. Wymieszać wanilią i 2 łyżkami rumu. Beat until smooth.