Ciasto Bananowe Z Kremem Kokosowym
Ciasto z kremem bananowo-kokosowym wymaga około 4 godziny i 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 7G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 80 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, wodę, kokos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pudding Z Kremem Waniliowym/Czekoladowym/Kokosowym/Bananowym, Lody Bananowo-Kokosowe, oraz Ciasto Bananowe Z Kremem Kokosowym.
Instrukcje
Skrobię kukurydzianą rozpuścić w wodzie w ciężkim rondlu; wymieszać ze słodzonym skondensowanym mlekiem i żółtkami. Gotować i mieszać, aż zgęstnieje i bąbelkami.
Zdjąć z ognia; dodać masło i wanilię. Lekko schłodzić. Złożyć w kokosie.
Banany pokroić w plasterki, zanurzyć w soku z cytryny i odcedzić. Ułóż na dnie skorupy ciasta.
Nadzienie zalać bananami; przykryć.
Chill 4 godziny lub do zestawu. Wierzch z bitą śmietaną.
Udekoruj prażonym kokosem i pokrojonymi w plasterki bananami.