Ciasto bananowe Split wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.02 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka bananów, woda, bitą polewą i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Zdrowy Bananowy Chleb Bananowy, Bananowy Split Mniam, oraz Bananowy Split dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ułóż plastry banana na dnie piecrust, a rozgnieciony ananas rozłóż na bananie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kruszony Ananas
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
(pudełko Kartonowe)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2
Połączyć wodę i budyń wymieszać w średniej misce; mieszać trzepaczką, aż mieszanina zostanie dobrze wymieszana. Złożyć w 1/2 Puchar ubitej polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozprowadzić mieszankę budyniową równomiernie na owocach; przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny lub zamrozić 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
4
Rozłóż pozostałą bitą polewę na mieszaninie budyniowej.