Need a deser wegetariański? Ciasto bananowe Kokosowe do góry nogami może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 316 kalorii, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cukru granulowanego, jajko, wanilia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Bananowo-Kokosowe Do Góry Nogami, Ciasto Ananasowo-Kokosowo-Bananowe, oraz Bananan Upside-Down Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Beat pieczenia mix, cukier granulowany, śmietana, jajko, woda i wanilia w dużej misce z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości tylko do zwilżenia, zatrzymując się często zeskrobać stronie miski. Beat na średniej prędkości 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Srebrne Perły Cukrowe
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Wlać masło do 9-calowej okrągłej patelni do pieczenia; posypać równomiernie brązowym cukrem. Na przygotowanej patelni ułożyć banany i wiśnie; posypać równomiernie kokosem. Przykryć przygotowanym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda Kremowa
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Dodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
Posypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Piec 30 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Uruchom mały nóż wokół krawędzi patelni poluzować ciasto; natychmiast odwrócić na talerzu. Całkowicie fajne.