Ciasto Ananasowo-Rabarbarowe
Ciasto ananasowo-rabarbarowe może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, mąki, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 22%. Spróbuj Dżem Z Rabarbarem Ananasowym, Placek Z Rabarbarem Ananasowym, oraz Chrupiące Rabarbarowo-Ananasowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Naciśnij jedną ze skórek ciasta na dole iw górę po bokach 9-calowej płyty pie. Przechowywać w lodówce drugą skorupę aż potrzebne.
W średniej misce wymieszać cukier, mąkę, skórkę pomarańczową i sól.
Połącz rabarbar i ananas; wymieszaj z suchymi składnikami, aż do równomiernego wymieszania.
Wlać do przygotowanej Skórki ciasta.
Umieść pozostałą skórkę na górze i zagniataj krawędzie, aby uszczelnić nadzienie.
Wytnij kilka otworów w górnym cieście, aby odpowietrzyć parę.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skórka będzie złoty kolor i rabarbar jest miękki po przekłuciu widelcem, 45 do 50 minut.