Ciastka z pestkami z kremem Mascarpone
Ten przepis zawiera 6 porcji z 398 kalorii, 4G białka, oraz 21g tłuszczu każdy. Za 80 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 2 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka brzoskwiń, ciastek, sera mascarpone i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Podobne przepisy obejmują Grillowane Shortcakes z owoców pestkowych / Give a Girl a Grill Special Edition NA Narodowy Dzień grillowania, Pieczone Owoce Pestkowe Ze Słodką Śmietaną, oraz Letnie ciastka owocowe z kremem klonowym.
Instrukcje
Dodaj ekstrakt waniliowy, cukier, 1 szklankę wody i sok pomarańczowy do średniego rondla.
Ubij mieszaninę na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Dodaj brzoskwinie i śliwki i zagotuj. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż owoce będą miękkie, a syrop nieznacznie się zmniejszy, około 15 minut.
W średniej misce ubij śmietanę mikserem elektrycznym, aż będzie gęsta.
Dodaj cukier cukierniczy i wanilię i kontynuuj ubijanie, aż krem utrzyma miękkie szczyty.
Dodaj ser mascarpone i ubijaj, aż będzie gęsty i gładki.
Ułóż ciastka na talerzach do serwowania. Nałóż trochę gotowanych owoców na dolną połowę każdego ciasta i posyp porcją bitej śmietany.
Dodaj wierzch ciasta i skrop syropem owocowym.