Ten przepis zawiera 6 porcji z 398 kalorii, 4G białka, oraz 21g tłuszczu każdy. Za 80 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 2 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka brzoskwiń, ciastek, sera mascarpone i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Podobne przepisy obejmują Grillowane Shortcakes z owoców pestkowych / Give a Girl a Grill Special Edition NA Narodowy Dzień grillowania, Pieczone Owoce Pestkowe Ze Słodką Śmietaną, oraz Letnie ciastka owocowe z kremem klonowym.
Instrukcje
1
Dodaj ekstrakt waniliowy, cukier, 1 szklankę wody i sok pomarańczowy do średniego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Ubij mieszaninę na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Dodaj brzoskwinie i śliwki i zagotuj. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż owoce będą miękkie, a syrop nieznacznie się zmniejszy, około 15 minut.