Ciastka Z Miodem Morelowo-Otrębowym
Morelowo-otręby miód ciasta może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 268 kalorii, 7G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka masła, miodu, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Torty Miodowe Z Otrębów Morelowych, Ciasto z morelami i orzechami laskowymi, oraz Muffinki Z Otrębów Morelowych Bez Tłuszczu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małym rondlu; umieść na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 minuty lub aż morele są pulchne.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, otręby, sodę oczyszczoną i sól połączyć w średniej misce; dobrze wymieszać trzepaczką. Zrób dobrze w środku mieszaniny.
W małej miseczce wymieszać brązowy cukier i kolejne 4 składniki (przez białko jaja); dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodać mieszaninę cukru do mieszaniny mąki, mieszając tylko do połączenia. Delikatnie złożyć mieszankę moreli.
Łyżka 1/2 szklanki ciasta do każdego z 7 (6-uncji) ramekins pokryte sprayem do gotowania.
Ramekiny ułożyć na patelni z galaretką.
Piec w 400 przez 15 minut lub do złotego koloru.
Miejsce na stojaku z drutu.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.