Ciastka truskawkowe z kremem cytrynowym Meyer

Ciastka truskawkowe z kremem cytrynowym Meyer
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciastek truskawkowych z kremem cytrynowym Meyer. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 739 kalorii, 9g białka, oraz 49g tłuszczu. Jeśli masz sok z cytryny, mąkę, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Dzień Matki. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Lody Meyer Lemon & Strawberry, Ciastka Truskawkowo-Cytrynowe, oraz Ciastka Truskawkowo-Bazyliowo-Cytrynowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W dużej misce ubijamy mąkę uniwersalną i ciasto z cukrem, proszkiem do pieczenia i solą. Używając blendera do ciast lub 2 noży, pokrój zimne masło, aż będzie wielkości małego groszku. Wymieszaj śmietanę, aż powstanie kudłate ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Ciasto wyłożyć na bardzo lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagniatać 2 lub 3 razy, aż się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
4
Rozwałkować ciasto na 7-calowy okrągły, o grubości około 3/4 cala. Używając 2 3/4-calowego lub 3-calowego noża do ciastek, wytłocz 5 herbatników. Delikatnie zebrać resztki i ponownie je przełożyć; wyciąć jeszcze 1 rundę, aby mieć w sumie 6 ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Biszkopty przełożyć na blachę do pieczenia i posmarować roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Posypać cukier turbinado na wierzchu i piec przez 25 do 30 minut, aż ciastka będą złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Ochłoń.
8
Ustaw sitko na średniej misce. W małym rondlu połącz połowę skórki cytrynowej z sokiem z cytryny, cukrem, jajkiem, żółtkiem, solą i 1 łyżką masła. Gotować na umiarkowanym ogniu, stale ubijając, aż zgęstnieje, około 5 minut. Natychmiast odcedzić twaróg do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
W pozostałej skórce cytrynowej ubić 2 łyżki masła. Naciśnij plastikową folię bezpośrednio na powierzchnię i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
10
W średniej misce delikatnie ubij śmietanę. Złożyć twarożek cytrynowy do bitej śmietany i przechowywać w lodówce przez co najmniej 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
11
W średniej misce wrzucić truskawki z cukrem i odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
12
Podziel herbatniki na pół i ułóż dolne połówki na talerzach. Na biszkopty ułożyć śmietanę cytrynową, na wierzch ułożyć truskawki i soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
13
Serwuj od razu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn