Ciastka Truskawkowe
Truskawkowe ciastka to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 12 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i podnieś Gruboziarnisty cukier dekoracyjny, śmietanę do ubijania, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciastka Truskawkowe, Ciastka Truskawkowe, oraz Ciastka Truskawkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. w dużej misce wymieszać truskawki (z sokami) i 1/4 szklanki cukru; odstawić.
W średniej misce pokrój masło na mąkę, 1/3 szklanki cukru, proszek do pieczenia i sól, używając blendera do ciast lub 2 widelców, aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. Wymieszać z mlekiem.
Umieścić na lekko posypanej mąką powierzchni; zagniatać 5 do 7 razy lub aż ciasto uformuje się. Pat ciasto 1/2 cala grubości; wyciąć 12 rund z 2 1/2 cala okrągły nóż.
Umieścić na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Żółtko ułożyć na okrągło; posypać 1 łyżeczką cukru.
Piec 12 do 15 minut lub do złotego koloru. Chłodne 15 minut.
W schłodzonej małej misce ubijaj śmietanę mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Shortcakes podzielić na pół poziomo. Łyżka truskawek między połówkami i na wierzchu. Wierzch z bitą śmietaną i dodatkowymi truskawkami.