Ciastka krabowe z Sassy Tatar

Ciastka krabowe z Sassy Tatar
Ciastka krabowe z Sassy Tatar może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 2,76 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę cajun, okruchy chleba przyprawione ziołami, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest dobre. Spróbuj Ciasta krabowe z pikantnym sosem tatarskim, Chrupiące ciasta krabowe z sosem tatarskim, oraz Louisiana Crab Cakes with Creole Tatar Sauce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sassy sos tatarski: w małej misce połączyć wszystkie składniki i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ciasto krabowe: w średniej misce dodaj mięso krabowe, majonez, bułkę tartą, przyprawę do owoców morza, jajko i sok z cytryny. Wymieszać, aby połączyć. Uformuj 6 ciastek krabowych o średnicy około 2 1/2 cala i umieść na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
KrabKrab
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W małej plastikowej torbie zmiażdżyć krakersy saltine i umieścić w płytkim naczyniu. Lekko pogłębiać uformowane ciastka krabowe do pokruszonych krakersów i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
Do WiązaniaDo Wiązania
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
4
Na dużej patelni na średnim ogniu dodaj wystarczającą ilość oleju, aby pokryć dno patelni. Gdy olej jest gorący, smażyć ciastka krabowe partiami przez około 3 minuty z każdej strony lub aż tylko złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Przełożyć na patelnię lub talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Podawać ciasta krabowe z sosem tatarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
KrabKrab

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćNormalny
Gotowe W16 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn