Ciastka krabowe z pikantnym Remoulade

Ciastka krabowe z pikantnym Remoulade
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać ciastka krabowe z pikantnym Remoulade spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz serek philadelphia, sos pieprzowy, krakersy o obniżonej zawartości tłuszczu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasta krabowe z Remoulade, Ciasta Krabowe Z Rémoulade, oraz Ciasta krabowe z wanilią Rémoulade.

Instrukcje

1
Wymieszać pierwsze 4 składniki aż do wymieszania.
2
Połącz mięso krabowe, okruchy krakersów, cebulę, paprykę i proszek do pieczenia w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), PrzekrojoneBułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
CrabmeatCrabmeat
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać 2/3 szklanki śmietany serowej; wymieszać lekko. Kształt na 12 (1/2-cala grubości) pasztecików. Przechowywać w lodówce 30 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
4
Gotować krabmeat paszteciki, w partiach, w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 6 min. lub do złotego koloru z obu stron, ostrożnie obracając po 3 min. W międzyczasie wymieszaj pozostałą mieszankę z serem śmietankowym, selerem naciowym i sosem pieprzowym, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
CrabmeatCrabmeat
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Podawać ciasta krabowe z sosem serowo-śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
KrabKrab

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn