Ciastka krabowe z pikantnym Remoulade

Ciastka krabowe z pikantnym Remoulade
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać ciastka krabowe z pikantnym Remoulade spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz serek philadelphia, sos pieprzowy, krakersy o obniżonej zawartości tłuszczu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasta krabowe z Remoulade, Ciasta Krabowe Z Rémoulade, oraz Ciasta krabowe z wanilią Rémoulade.

Instrukcje

1
Wymieszać pierwsze 4 składniki aż do wymieszania.
2
Połącz mięso krabowe, okruchy krakersów, cebulę, paprykę i proszek do pieczenia w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), PrzekrojoneBułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
CrabmeatCrabmeat
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać 2/3 szklanki śmietany serowej; wymieszać lekko. Kształt na 12 (1/2-cala grubości) pasztecików. Przechowywać w lodówce 30 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
4
Gotować krabmeat paszteciki, w partiach, w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 6 min. lub do złotego koloru z obu stron, ostrożnie obracając po 3 min. W międzyczasie wymieszaj pozostałą mieszankę z serem śmietankowym, selerem naciowym i sosem pieprzowym, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
CrabmeatCrabmeat
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Podawać ciasta krabowe z sosem serowo-śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
KrabKrab

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn