Ciastka krabowe z bezczelnym Tatarem

Ciastka krabowe z bezczelnym Tatarem
Ciastka krabowe z bezczelnym Tatarem to hor d ' oeuvre, który serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 20g tłuszczu i w sumie 310 kalorii. Za 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 2 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Jeśli masz pod ręką olej roślinny, bułkę tartą przyprawioną ziołami, ostry sos i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 16 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, który jest solidny. Ciastka krabowe z pikantnym sosem tatarskim, Ciastka krabowe z pikantnym sosem tatarskim, oraz Ciastka krabowe z pikantnym sosem tatarskim są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Sos tatarski Sassy: w małej misce połącz wszystkie składniki i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ciastka krabowe: w średniej misce dodaj mięso kraba, majonez, bułkę tartą, przyprawy do owoców morza, jajko i sok z cytryny. Wymieszaj, aby połączyć. Uformuj 6 ciastek krabowych o średnicy około 2 1/2 cala i umieść na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Owoców MorzaPrzyprawa Do Owoców Morza
Bułka TartaBułka Tarta
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
KrabKrab
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W małej plastikowej torbie zmiażdżyć krakersy saltine i umieścić w płytkim naczyniu. Lekko wbij uformowane ciastka krabowe w zmiażdżone krakersy i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
KrakersyKrakersy
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Na dużej patelni na średnim ogniu dodaj wystarczającą ilość oleju, aby przykryć dno patelni. Gdy olej jest gorący, smaż ciastka krabowe partiami przez około 3 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przenieś na blachę lub talerz wyłożony ręcznikiem papierowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
6
Ciasta krabowe podawać z sosem tatarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
KrabKrab

Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Chardonnay, Riesling i Pinot Grigio to świetny wybór dla Kraba. Schłodzony Krab świetnie smakuje z pinot grigio. Ciepły Krab (zwłaszcza z masłem) można połączyć z maślanym Chardonnay lub chrupiącym owocowym Rieslingiem. The Calling Sullivan Vineyard Chardonnay z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 44 dolarów za butelkę.
The Calling Sullivan Vineyard Chardonnay
The Calling Sullivan Vineyard Chardonnay
Piękne skoncentrowane dojrzałe owoce i nuty creme brulee na nosie prowadzą do pełnego podniebienia masła jabłkowego, dojrzałego melona i orzecha laskowego ze zintegrowanym dębem i długim trwałym wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W16 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn