Ciastka czekoladowo-Truskawkowe to bezglutenowe deser. Ten przepis służy 6. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś masło, kakao do pieczenia, oryginalną mieszankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe Ciastka Truskawkowe, Czekoladowe Ciastka Truskawkowe, oraz Czekoladowe Ciastka Truskawkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce, wrzucić truskawki i 1/2 szklanki cukru, aż pokryte.
Rozgrzej piekarnik do 191°. spryskaj arkusz cookie sprayem do gotowania. W średniej misce, wymieszać Bisquick mix, kakao, 2 łyżki cukru, mleko i masło do miękkich form ciasta. Wymieszać z czekoladą. Upuść ciasto o około 1/3 cupfuls na arkuszu cookie.
Piec 12 do 15 minut lub aż szczyty shortcakes pojawiają się suche i popękane. Chłodne 15 minut. Używając ząbkowanego noża, podziel ciepłe bułeczki. Napełnij i wierzch truskawkami i ubitą polewą.