Ciastka brzoskwiniowo-jeżyn z kremem jeżyn

Ciastka brzoskwiniowo-jeżyn z kremem jeżyn
Brzoskwinia i jeżyny ciastka z jeżyny krem może być tylko deser szukasz. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 786 kalorii, 10g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka ekstraktu z wanilii, sól morska, jeżyny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Jeżyny Bourbon z kremem Whiskey, Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes, oraz Torty kukurydziane z jeżyn z lodami brzoskwiniowo-klonowymi.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 204°. Linia obramowana blachą do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę ubić, 7 łyżek cukru, proszek do pieczenia, sól i gałkę muszkatołową wymieszać w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać masło i wcierać opuszkami palców, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Stopniowo dodawać maślankę, podrzucając widelcem, aż utworzą się wilgotne grudki. Zebrać ciasto razem; spłaszczyć ciasto na mąki powierzchni roboczej do 3/4-do 1-cal-grube okrągłe. Za pomocą mąki 3-calowy Okrągły krajalnica do ciastek lub krajalnica do ciastek, wyciąć rundy. Zebrać resztki ciasta i spłaszczyć na powierzchni roboczej do grubości 3/4 do 1 cala; wyciąć dodatkowe rundy w sumie
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
HerbatnikiHerbatniki
MasłoMasło
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
4
Przekładamy ciastka na przygotowaną blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Ubij śmietanę i pozostałą 1 łyżkę cukru w małej misce, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Mieszanka kremu pędzla na wierzchy ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
7
Piec ciastka, aż Topy zaczną brązowieć i tester włożony do środka wychodzi czysty, o 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Przenieś ciastka do stojaka. czy z wyprzedzeniem można wykonać 6 godzin wcześniej.
9
Odstawić w temperaturze pokojowej. Rozgrzać w piekarniku 177° 5 minut przed montażem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Wrzucić pokrojone brzoskwinie, jeżyny, cukier, i sól w średniej misce; odstawić podczas przygotowywania śmietany jeżyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
BrzoskwiniaBrzoskwinia
KremKrem
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Opłucz jeżyny; wilgoć wzmocni puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
2
Miejsce w rankingu.
3
Dodać cukier; puree aż będzie gładkie. Odcedzić mieszaninę przez drobny sitko ustawione nad miską, naciskając na ciała stałe, aby uzyskać jak najwięcej cieczy. Wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Używając miksera elektrycznego, ubij śmietanę i wanilię w dużej misce, aż uformują się szczyty. Fold 3/4 Puchar puree z jeżyn do bitej śmietany, aż włączone. Rezerwa Pozostałe puree z jeżyn do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
JeżynyJeżyny
WaniliaWanilia
KremKrem
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Przeciąć shortcakes poziomo na pół.
6
Umieść 1 dolną połowę każdego shortcake na każdym z 6 talerzy. Łyżka napełniania na każdym, a następnie obfite ilości śmietany jeżyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
KremKrem
7
Skropić każdy z zarezerwowanym puree z jeżyn. Przykryć górną połówką ciastek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
1
W przypadku najbardziej delikatnych ciastek nie przepracuj ciasta. Po dodaniu płynu mieszaj, aż się zmieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn