Brzoskwinia i jeżyny ciastka z jeżyny krem może być tylko deser szukasz. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 786 kalorii, 10g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka ekstraktu z wanilii, sól morska, jeżyny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Jeżyny Bourbon z kremem Whiskey, Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes, oraz Torty kukurydziane z jeżyn z lodami brzoskwiniowo-klonowymi.
Instrukcje
1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 204°. Linia obramowana blachą do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
Mąkę ubić, 7 łyżek cukru, proszek do pieczenia, sól i gałkę muszkatołową wymieszać w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Gałka Muszkatołowa
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać masło i wcierać opuszkami palców, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Stopniowo dodawać maślankę, podrzucając widelcem, aż utworzą się wilgotne grudki. Zebrać ciasto razem; spłaszczyć ciasto na mąki powierzchni roboczej do 3/4-do 1-cal-grube okrągłe. Za pomocą mąki 3-calowy Okrągły krajalnica do ciastek lub krajalnica do ciastek, wyciąć rundy. Zebrać resztki ciasta i spłaszczyć na powierzchni roboczej do grubości 3/4 do 1 cala; wyciąć dodatkowe rundy w sumie
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Herbatniki
Masło
Pliki Cookie
Ciasto
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do Ciastek
4
Przekładamy ciastka na przygotowaną blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
5
Ubij śmietanę i pozostałą 1 łyżkę cukru w małej misce, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Mieszanka kremu pędzla na wierzchy ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
7
Piec ciastka, aż Topy zaczną brązowieć i tester włożony do środka wychodzi czysty, o 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Przenieś ciastka do stojaka. czy z wyprzedzeniem można wykonać 6 godzin wcześniej.
9
Odstawić w temperaturze pokojowej. Rozgrzać w piekarniku 177° 5 minut przed montażem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Wrzucić pokrojone brzoskwinie, jeżyny, cukier, i sól w średniej misce; odstawić podczas przygotowywania śmietany jeżyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jeżyny
Brzoskwinia
Krem
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Opłucz jeżyny; wilgoć wzmocni puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jeżyny
2
Miejsce w rankingu.
3
Dodać cukier; puree aż będzie gładkie. Odcedzić mieszaninę przez drobny sitko ustawione nad miską, naciskając na ciała stałe, aby uzyskać jak najwięcej cieczy. Wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Używając miksera elektrycznego, ubij śmietanę i wanilię w dużej misce, aż uformują się szczyty. Fold 3/4 Puchar puree z jeżyn do bitej śmietany, aż włączone. Rezerwa Pozostałe puree z jeżyn do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana
Jeżyny
Wanilia
Krem
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Przeciąć shortcakes poziomo na pół.
6
Umieść 1 dolną połowę każdego shortcake na każdym z 6 talerzy. Łyżka napełniania na każdym, a następnie obfite ilości śmietany jeżyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jeżyny
Krem
7
Skropić każdy z zarezerwowanym puree z jeżyn. Przykryć górną połówką ciastek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jeżyny
1
W przypadku najbardziej delikatnych ciastek nie przepracuj ciasta. Po dodaniu płynu mieszaj, aż się zmieszasz.