Ciastka Brownie i truskawkowe
Przepis Brownie i truskawkowe ciastka może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Ten przepis służy 12 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. Jeśli masz śmietanę do ubijania, pudding czekoladowy instant i ciasto nadzienie mix, mleko, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Sprawdza się jako bardzo przystępny deser. Ten przepis jest lubiany przez 332 smakoszy i kucharzy. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciastka Brownie i truskawkowe, Ciastka Owsiane Brownie Truskawkowe, oraz Ciastka Truskawkowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko patelni 13x9 cali ze skracaniem lub natryskiem do gotowania. Dodać ciasto brownie zgodnie z zaleceniami na polu.
Rozłóż ciasto na patelni.
Piec 28 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona 2 cale z boków patelni wychodzi prawie czyste. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W międzyczasie, w średniej misce, ubić mleko i budyń wymieszać z trzepaczką do zgęstnienia; odstawić. W innej średniej misce ubijaj śmietanę mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie złóż bitą śmietanę do mieszanki budyniowej, aż dobrze się połączą. Przykryć; przechowywać w lodówce aż do podania.
Pokrój brownies na 6 rzędów po 4 rzędy, tworząc 24 kwadraty.
Umieść 1 plac brownie na każdym z 12 pojedynczych talerzy deserowych; top każdy plac z 3 łyżki mieszanki budyniu. Każde ciasto wymieszać z innym plackiem brownie, 2 łyżkami masy budyniowej i 2 łyżkami truskawek. Przechowywać w lodówce.