Ciasteczkowe kubki Reese ' s
Ten przepis służy 12 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka gałki muszkatołowej, ekstrakt waniliowy, czekolada i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Reese ' s Peanut Butter Cookie Dough cookie Cups, Reese ' s Peanut Butter Cookie Dough Dip, oraz Ciasteczkowe ciasto mrożony jogurt w miseczkach z ciasteczkami Quest Bar {wideo w zestawie!} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Uformuj ciasto: mikserem ręcznym lub stojącym, masło, brązowy cukier, cukier, sól, soda oczyszczona i gałka muszkatołowa na średniej prędkości, aż będzie lekkie i puszyste.Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i dodaj mąkę na raz.
Skropić wanilią, a następnie dodać chipsy czekoladowe. Użyj gumowej szpatułki, aby przenieść ciasto do worka z ciastem wyposażonego w dużą, gładką końcówkę.
Przygotuj filiżanki: ułóż 12 wkładek cupcake na blasze do pieczenia, odstaw na bok. Temperować czekoladę, lub kontynuować roztopioną czekoladę zamiast. W obu przypadkach wlać 1/2 uncji czekolady do każdej wkładki cupcake.
Użyj torebki z ciastem, aby wymieszać około trzech czwartych uncji ciasta ciastkarskiego bezpośrednio do środka każdej filiżanki. To zmusi czekoladę od środka i po bokach. (Możesz zobaczyć krok po kroku zdjęcia tego procesu tutaj.)
Użyj wilgotnego palca, aby delikatnie poklepać "szczyt" każdego środka ciasta na ciastka. Następnie, top każdej filiżanki z innym pół uncji czekolady.
Weź arkusz patelni w obu rękach delikatnie rap go o blat do poziomu czekolady i usunąć wszelkie pęcherzyki powietrza.
Jeśli używasz czekolady nieuszkodzonej, przechowywać w lodówce filiżanki do utwardzenia, około trzydziestu minut. Hartowana czekolada utwardzi się sama w ciągu kilku minut
Przechowywać kubki w szczelnym pojemniku. Będą one przechowywać przez około tydzień w temperaturze pokojowej lub na czas nieokreślony w lodówce lub zamrażarce. Rozpakuj tuż przed podaniem.Pamiętaj, że jeśli używasz nieskazitelnej czekolady, musisz przechowywać cukierki w lodówce przez cały czas.