Ciasteczkowe kubki Reese ' s

Ciasteczkowe kubki Reese ' s
Ten przepis służy 12 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka gałki muszkatołowej, ekstrakt waniliowy, czekolada i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Reese ' s Peanut Butter Cookie Dough cookie Cups, Reese ' s Peanut Butter Cookie Dough Dip, oraz Ciasteczkowe ciasto mrożony jogurt w miseczkach z ciasteczkami Quest Bar {wideo w zestawie!} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Uformuj ciasto: mikserem ręcznym lub stojącym, masło, brązowy cukier, cukier, sól, soda oczyszczona i gałka muszkatołowa na średniej prędkości, aż będzie lekkie i puszyste.Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i dodaj mąkę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecjowych Cukierków Typu „pociągnij I Obierz”24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecjowych Cukierków Typu „pociągnij I Obierz”
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier PomarańczowyPosypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2
Skropić wanilią, a następnie dodać chipsy czekoladowe. Użyj gumowej szpatułki, aby przenieść ciasto do worka z ciastem wyposażonego w dużą, gładką końcówkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
3
Przygotuj filiżanki: ułóż 12 wkładek cupcake na blasze do pieczenia, odstaw na bok. Temperować czekoladę, lub kontynuować roztopioną czekoladę zamiast. W obu przypadkach wlać 1/2 uncji czekolady do każdej wkładki cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Użyj torebki z ciastem, aby wymieszać około trzech czwartych uncji ciasta ciastkarskiego bezpośrednio do środka każdej filiżanki. To zmusi czekoladę od środka i po bokach. (Możesz zobaczyć krok po kroku zdjęcia tego procesu tutaj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecjowych Cukierków Typu „pociągnij I Obierz”24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecjowych Cukierków Typu „pociągnij I Obierz”
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
5
Użyj wilgotnego palca, aby delikatnie poklepać "szczyt" każdego środka ciasta na ciastka. Następnie, top każdej filiżanki z innym pół uncji czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecjowych Cukierków Typu „pociągnij I Obierz”24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecjowych Cukierków Typu „pociągnij I Obierz”
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
6
Weź arkusz patelni w obu rękach delikatnie rap go o blat do poziomu czekolady i usunąć wszelkie pęcherzyki powietrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Jeśli używasz czekolady nieuszkodzonej, przechowywać w lodówce filiżanki do utwardzenia, około trzydziestu minut. Hartowana czekolada utwardzi się sama w ciągu kilku minut
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
8
Przechowywać kubki w szczelnym pojemniku. Będą one przechowywać przez około tydzień w temperaturze pokojowej lub na czas nieokreślony w lodówce lub zamrażarce. Rozpakuj tuż przed podaniem.Pamiętaj, że jeśli używasz nieskazitelnej czekolady, musisz przechowywać cukierki w lodówce przez cały czas.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn