Dip imbirowy z jabłkami i gruszkami

Dip imbirowy z jabłkami i gruszkami
Dip imbirowy z jabłkami i gruszkami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka wody, twarogu, piernika i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Gruszki i jabłka aligatora, Grzane gruszki i jabłka, oraz Sałatka Z Nerkowca Z Jabłkami I Gruszkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce z łyżką ubić serek śmietankowy, jogurt, miód i piernik do uzyskania kremowej konsystencji. Złożyć w ananasie. Przykryć i przechowywać w lodówce około 1 godziny do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
ImbirImbir
AnanasAnanas
JogurtJogurt
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wymieszać sok pomarańczowy i wodę. Pokroić gruszki i jabłka. Gruszki i jabłka zanurzyć w mieszaninie soku pomarańczowego; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
GruszkaGruszka
WodaWoda
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
3
Tuż przed podaniem posypać migdałami śmietaną serową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MigdałyMigdały
4
Podawać z gruszkami i jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
GruszkaGruszka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn