Dip imbirowy z jabłkami i gruszkami
Dip imbirowy z jabłkami i gruszkami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka wody, twarogu, piernika i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Gruszki i jabłka aligatora, Grzane gruszki i jabłka, oraz Sałatka Z Nerkowca Z Jabłkami I Gruszkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce z łyżką ubić serek śmietankowy, jogurt, miód i piernik do uzyskania kremowej konsystencji. Złożyć w ananasie. Przykryć i przechowywać w lodówce około 1 godziny do mieszania smaków.
Wymieszać sok pomarańczowy i wodę. Pokroić gruszki i jabłka. Gruszki i jabłka zanurzyć w mieszaninie soku pomarańczowego; odcedzić.
Tuż przed podaniem posypać migdałami śmietaną serową.
Podawać z gruszkami i jabłkami.