Ciasteczka Z Dyni Bez Jajek
Egg Free Chocolate Chip Pumpkin Cookies to bezmleczne przepis z 80 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, puree z dyni, skrócenie spektrum i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od tej Mamy gotuje ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jajko Wolne Dyni Czekoladowe Ciasteczka, Bezglutenowe Ciasteczka Z Dyni, oraz Bezglutenowe Ciasteczka Z Dyni.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. śmietana cukier, skrócenie, dynia i wanilia razem.
Wymieszać do lekkiego i dobrze połączonego. Jeśli używasz miksera, zacznij powoli, ponieważ stewia może być zbyt szybko sypka, a będziesz miał chmurę stevii nad głową!
Wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną i zmielony cynamon. Wymieszać mieszaninę mąki do śmietany mieszaniny.
Wymieszać do połączenia. Wymieszać w czekoladzie. (Znajdziesz Ciasto cookie jest bardzo ciasto Jak to jest OK.) Odmierz łyżkę ciasta na ciasteczka.
Tocz się w kulkę i spłaszcz ją na okrągły dysk.
Umieść na nieczystej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 12 do 15 minut lub do zestawu.
Niech ciasteczka ostygną na stojaku.