Ciasteczka z cukrem lawendowo-cytrusowym
Lawendowe i cytrusowe ciasteczka cukrowe wymagają około 4 godziny od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 82 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 18 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, ekstrakt z wanilii, żółtko jaja i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Ciastka Z Cukrem Cytrynowo-Lawendowym, Ciasteczka Z Cukrem Cytrusowym, oraz Piernikowe Ciasteczka I Cytrusowe Ciasteczka Cukrowe.
Instrukcje
Ubij masło i cukier w misce roboczej miksera stojącego, aż mieszanina będzie kremowa; ubić jajko, żółtko, skórkę z cytryny, lawendę i ekstrakt waniliowy w mieszaninę masła i cukru przy niskiej prędkości. Mąkę ubić na wilgotne składniki, po 1 szklance na raz, aby wyrobić ciasto. Uformuj ciasto w kulkę, przykryj folią i przechowuj w lodówce przez 3 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Rozwałkować ciasto na posmarowanej mąką powierzchni roboczej do grubości około 1/8 cala.
Wytnij ciasto na kształty za pomocą foremek do ciastek i umieść ciasteczka na blachach do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku do jędrności, 9 do 10 minut. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na arkuszach przez 2 do 5 minut przed przeniesieniem do stojaków z drutu, aby zakończyć chłodzenie.