Ciasteczka Z Cukrem

Ciasteczka Z Cukrem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Ciasteczek z cukrem. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 60. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, cukier cukierniczy, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasteczka Z Cukrem Amiszu (Crisp Sugar Cookies), Happy Sugar Cookie Day - Amish Sugar Cookies, oraz Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Jajko i wanilię ubić w małej misce i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Z ręcznego miksera w dużej misce, śmietany masło, aż puszyste. Zeskrobać boki miski gumową szpatułką, dodać oba cukry i kontynuować bicie do światła, 2 do 3 minut. W razie potrzeby ponownie zeskrobać boki miski, a następnie dodać mieszaninę jajeczną, ubijając przez około 1 minutę. Sól przesiać z mąką. Zmniejsz mikser do niskiej prędkości, a następnie dodaj mieszaninę mąki, mieszając tylko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Ciasto wyjąć z miski. Podziel ciasto na pół i umieść każdą połowę pomiędzy 2 kawałkami lekko posypanego mąką pergaminu lub papieru woskowanego. Użyj wałka do ciasta, aby spłaszczyć ciasto na dysk o grubości około 1/4 cala. Przesuń arkusz ciasta / pergaminu na płaski arkusz ciastek lub z tyłu obramowanej blachy do pieczenia. Przechowywać w lodówce do firmy, o 2 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Równomiernie umieścić stojaki w piekarniku i rozgrzać do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Umieść 1 dysk ciasta na czystą powierzchnię roboczą i odklej górną kartkę papieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtejBarwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtej
7
Cut cookies z 1 1/2-calowy okrągły lub dekoracyjny kształt foremki do ciastek bezpośrednio na pergaminie. Użyj szpatułki, aby przenieść ciasteczka do pergaminu pokryte lub non-stick blachy do pieczenia, odstępy je około 1 cala od siebie. Powtórz z innym arkuszem ciasta. Nadmiar ciasta można ponownie zwinąć, schłodzić i pokroić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
8
Piec, aż krawędzie ciastek będą lekko złote, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Przenieś ciasteczka do szafy, aby ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
1
Cukier wymieszać z mlekiem, aby uzyskać gęsty lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Przelej lukier do małej plastikowej torby. Naciśnij lukier w rogu torby i odetnij róg nożyczkami, aby zrobić mały otwór. Delikatnie przyciśnij lukier na ciastko, aby uzyskać prosty wzór. Udekoruj według uznania. Odstawić na około 1 godzinę, aby lukier stwardniał.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
3
Przechowywać w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia.
1
Dodać 3/4 łyżeczki startej skórki pomarańczy z cukrem i 2/3 szklanki drobno posiekanych orzechów włoskich z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzecha WłoskiegoKawałki Orzecha Włoskiego
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1
Wymieszać 1 łyżeczkę zmielonego cynamonu z mąką i dodać 2/3 szklanki drobno posiekanych orzechów pekan z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2
Posypać wierzchy ciastek przed pieczeniem mieszaniną 2 łyżek cukru granulowanego i 2 łyżeczek zmielonego cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Cynamon MielonyCynamon Mielony
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
3
Migdały: zmniejsz ekstrakt wanilii do 1 łyżeczki i dodaj 1/2 łyżeczki czystego ekstraktu migdałowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
( 23)( 23)
4
Dodać 3/4 szklanki posiekane tosty pokrojone migdały do ciasta z mąką. W razie potrzeby, do dekoracji, posmaruj wierzchołki niepakowanych ciastek białkiem jajka i naciśnij kilka niepalonych plastrów migdałów na wierzch każdego ciastka przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn