Ciasteczka Z Białą Czekoladą I Kokosem
Ciasteczka z białą czekoladą i kokosem mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. Ten przepis służy 30 i kosztuje 35 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz jajko, płatki kokosowe, czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka Z Białej Czekolady Kokosowe, Ciasteczka Z Oleju Kokosowego Z Białej Czekolady, oraz Ciasteczka Kokosowe M & M Biała Czekolada dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W małej misce wymieszać proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, mąkę i sól. W dużej misce, śmietany masło i brązowy cukier razem do światła i puszyste z ręcznym mikserem elektrycznym. Beat in the egg.
Dodać suche składniki i ubić, aż tylko połączone. Złóż owies, ekstrakt z wanilii i rozdrobnione płatki kokosowe.
Formować kulki wielkości orzecha włoskiego mieszaniny i upuścić 2 cale od siebie na pergaminu wyłożonych arkuszy patelni.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez około 10 minut, aż spód ciastek będzie złotobrązowy.
Wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić.
Gdy ciasteczka są chłodne, zanurzyć je w połowie roztopionej białej czekolady, a następnie do tosty rozdrobnione płatki kokosowe. Połóż je na arkuszach wyłożonych pergaminem, aby całkowicie wyschły.