Ciasteczka Wiśniowe W Czekoladzie
Przepis czekoladowe ciasteczka wiśniowe mogą zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Na 13 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 48. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka masła, zarezerwowany sok z wiśni maraschino, wiśnie maraschino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka Wiśniowe W Czekoladzie, Czekoladowe Ciasteczka Truskawkowe, oraz Czekoladowe Ciasteczka Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 350°. Patelnia prostokątna, 13x9x2 cale, ze skracaniem.
Rozgrzać masło i czekoladę do pieczenia w ciężkim 2-ćwiartkowym rondlu na małym ogniu, stale mieszając, aż do rozpuszczenia.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z cukrem, wanilią i jajkami do wymieszania. Wymieszać z mąką i solą, aż będzie gładka.
W małej misce wymieszaj krem z pianki i wiśni. Łyżka przez łyżeczki do herbaty na ciasto. Lekko obracaj nożem.
Piec 30 do 40 minut lub do mieszaniny Prawoślazu jest światło złoty brąz. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Zrobić polewę czekoladowo-wiśniową; rozłożyć na batonach. Przechowywać w lodówce 30 minut lub do momentu ustawienia glazury. W przypadku brownies pokrój w 8 rzędów na 6 rzędów.
Rozgrzać kawałki czekolady, masło i syrop kukurydziany w rondlu 1-quart na małym ogniu, stale mieszając, aż do stopienia. Wymieszać z sokiem wiśniowym.