Ciasteczka serowe z szczypiorkiem
Chive Cheese Biscuits wymaga około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 12 g tłuszczu i łącznie 190 kalorii . Ten przepis jest dla 12 osób. Za 24 centy za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup sól, tłuszcz roślinny, kamień winny i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Jest on sponsorowany przez Taste of Home. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje raczej słabą ocenę Spoonacular wynoszącą 29% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Grzanka z awokado z karmelizowaną słodką cebulą, pomidorkami koktajlowymi, świeżym szczypiorkiem ogrodowym i kwiatami szczypiorku , Muffinki ze szczypiorkiem i koperkiem oraz Grillowany kurczak z pesto szpinakowo-szczypiorkowym .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, kamień winny i sól.
Dodaj ser i tłuszcz, aż mieszanina będzie miała konsystencję gruboziarnistej bułki tartej. Dodaj mleko i szczypiorek, mieszając, aż masa będzie wilgotna.
Przełóż na lekko posypaną mąką powierzchnię i delikatnie zagniataj 8-10 razy.
Rozwałkuj na grubość 3/4 cala i pokrój na ciasteczka foremką o średnicy 2-1/2 cala.
Umieścić na nieposmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 13–15 minut lub do uzyskania złotego koloru.