Ciasteczka Pomarańczowo-Migdałowe
Ciasteczka pomarańczowo-migdałowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 48 i kosztuje 11 centów za porcję. Mieszanka ekstraktu migdałowego, ścinane migdały, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis od Betty Crocker ma 8 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Migdałowa Pomarańcza Anytime Ciasteczka, Ciasteczka Koronkowe Pomarańczowo-Migdałowe, oraz Szkliwione Ciasteczka Pomarańczowo-Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° (jeśli używasz ciemnego lub nieprzywierającego arkusza cookie, Rozgrzej piekarnik do 375 ° F). W średniej misce ubij masło, 1/2 szklanki cukru pudru, 1 1/2 łyżeczki skórki pomarańczowej i 1 łyżeczkę ekstraktu migdałowego mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Ubić w mące, soli i migdałach, aż dobrze wymieszane.
Kształt ciasta na 1-calowe kulki. Na nieprzetworzonym arkuszu cookie umieść kulki w odległości 1 cala od siebie.
Piec 7 do 10 minut lub aż krawędzie są lekko rumiane.
Usuń z arkusza cookie do stojaka z drutu. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W małej misce wymieszaj wszystkie składniki glazury, dodając wystarczającą ilość wody, aby uzyskać konsystencję nalewania. W innej małej misce wymieszać składniki polewające. Zanurz szczyty ciastek w glazurze, a następnie zanurz się w polewie.
W razie potrzeby umieść ciasteczka w miniaturowych papierowych kubeczkach do pieczenia.