Ciasteczka owsiane z rodzynkami VIII

Ciasteczka owsiane z rodzynkami VIII
Ciasteczka owsiane z rodzynkami VIII to bezmleczne deser. Ten przepis służy 36 i kosztuje 9 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 45 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz zmielony cynamon, mus jabłkowy, soda oczyszczona i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasteczka Owsiane Z Rodzynkami, Ciasteczka Owsiane Z Rodzynkami, oraz Ciasteczka Owsiane Z Rodzynkami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W dużej misce, śmietany razem margarynę, fruktozę i białka jaj, aż będzie gładka. Wymieszać z sosem jabłkowym, koncentratem soku jabłkowego i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Rozmrożonego, Niesłodzonego Koncentratu Soku Jabłkowego1/4 Szklanki Rozmrożonego, Niesłodzonego Koncentratu Soku Jabłkowego
Aromat Klonowy Do SmakuAromat Klonowy Do Smaku
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
FruktozaFruktoza
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon i, w razie potrzeby, sól wymieszać z sosem jabłkowym. Na koniec mieszamy z owsem i posiekanymi rodzynkami. Upuść zaokrąglone łyżki na przygotowane arkusze ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Aromat Klonowy Do SmakuAromat Klonowy Do Smaku
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Piec przez 15 do 17 minut w nagrzanym piekarniku, aż ciasteczka będą jędrne w dotyku i lekko rumiane. Schłodzić 1 minutę na arkuszach ciastek przed wyjęciem do stojaków z drutu w celu całkowitego ostygnięcia. Po ostygnięciu przechowywać w szczelnym pojemniku. Lubię trzymać moją w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia2
Magazyn