Ciasteczka owsiane to Wegetariańskie przepis z 72 porcjami. Ten deser ma 74 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jeśli masz maślankę, orzechy włoskie, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Płatki Owsiane-Spice Drop Cookies, Bananan Oatmeal Drop Cookies, oraz Gigantyczne Ciasteczka Owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Mąkę, sodę oczyszczoną, sól i cynamon przesiać, dodać owies i odstawić. Prześcieradła do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Cynamon
Pliki Cookie
Mąka Uniwersalna
Owies Zwyczajny
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
W dużej misce, śmietana razem masło, cukier biały i brązowy cukier do światła. Ubić jajka, po jednym na raz, następnie wymieszać z wanilią. Mieszamy mieszankę mąki na przemian z maślanką. Złożyć rodzynki i orzechy włoskie. Upuść zaokrąglone łyżki na przygotowane arkusze ciastek.
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 5 minut przed wyjęciem do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia.