Ciasteczka Owsiane Do Żucia
Ciasteczka owsiane do żucia to deser, który serwuje 48. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 12g tłuszczu i w sumie 228 kalorii. Za 22 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 2 osoby uznały ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. Ten przepis z Taste of Home wymaga szybkiego gotowania owsa, cukru, masła i mąki. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Podobne przepisy to Ciasteczka Owsiane Do Żucia, Ciasteczka Owsiane Do Żucia M&M, oraz Ciasteczka Owsiane Do Żucia.
Instrukcje
W dużej misce masło śmietankowe i brązowy cukier.
Połącz mąkę i sodę oczyszczoną; stopniowo dodawaj do śmietany.
Przełóż do dużej miski; zagnieść owies.
Kształt do 1-1 / 2-in. kulki, a następnie zwiń w cukier.
Miejsce 2. osobno na niesmażonych blachach do pieczenia. Spłaszcz szklanką.
Piec w temperaturze 350° przez 10-12 minut lub na złoty kolor.
Wyjmij do rusztów, aby ostygły.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Ciastko owsiane działa naprawdę dobrze z kremową Sherry, Maderą i Prosecco. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. Świetlna butelka Dom Perignon Vintage z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 279 dolarów za butelkę.
![Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki]()
Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki
on otwarcie bukiet jest złożony i świetlisty, mieszanie białych kwiatów, owoców cytrusowych i pestkowych. Ogólny efekt potęguje świeżość anyżu i pokruszonej mięty. Ostateczne aromaty oferowane przez wino zaczynają wykazywać pikantne, drzewne i prażone nuty. Po długim okresie niechęci wino wreszcie się otwiera. Istnieje pełna równowaga między nosem a podniebieniem. Jego smukły, minimalistyczny, czysty, stonowany, atletyczny charakter wyraża się teraz również ciepłem. Owoce są wyraźne i wyraźne. Charakterystyczna kwasowość rocznika jest wyjątkowo dobrze zintegrowana. Jego trwałość jest głównie aromatyczna, szara, Dymna i bardzo obiecująca.Wino cieszy się dwoistością: ciepłem i świeżością, parami mięsa i jodu, gotowanymi i surowymi. Przyprawy wzmacniają i podkreślają musowanie 2008 roku i zagęszczają wino. Dom Pérignon lubi zabawne doświadczenia: sztukę kulinarną, tekstury i sprawy.