Ciasteczka Owsiane Bezglutenowe
Bezglutenowe ciasteczka owsiane mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Ten przepis służy 15. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. 218 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz staromodny owies, sól, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bez cukru bezglutenowe ciasteczka z masłem orzechowym z płatkami owsianymi, Ciasteczka owsiane z ciemnej czekolady Wiśniowej {wegańskie, bezglutenowe, rafinowane bez cukru}, oraz Ciasteczka Owsiane Bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. W blenderze lub młynku do kawy przetwarzaj 3/4 szklanki owsa na drobny posiłek.
Ubić zmielony owies, skrobię kukurydzianą, cynamon, proszek do pieczenia i salt.In dużą miskę, za pomocą miksera, ubić masło i cukry, aż lekkie i puszyste. Ubić w jajku i wanilii. Z mikserem na niskim poziomie, stopniowo dodawać mieszaninę owsianą, ubijając aż do połączenia. Złożyć rodzynki, a pozostałe oats.In partie, upuść ciasto w 2-tablespoonful kopców na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia, 2 cale od siebie.
Piec, aż ciasteczka będą złocisto brązowe na brzegach, 15 do 18 minut.
Ostudzić na arkuszu na stojaku z drutu 2 minuty, a następnie przenieść do stojaka i ostudzić całkowicie.