Ciasteczka Orzechowo-Czekoladowe

Ciasteczka Orzechowo-Czekoladowe
Masło orzechowe-ciasteczka czekoladowe to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 733 kalorie. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, cukier granulowany, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Śmierć przez masło orzechowe: ciasteczka z masłem orzechowym z czekoladowymi kubkami z masłem orzechowym, Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Z Nadzieniem Czekoladowym, oraz Potrójnie Nadziewane Ciasteczka Czekoladowe M&M, Ciasteczka Toffi I Ciasteczka Z Masłem Orzechowym.

Instrukcje

1
Ubij masło i cukry mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze się wymieszają.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać wanilię i jajko; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
3
Dodać masło orzechowe; ubić do wymieszania. Masło podzielić równomiernie pomiędzy 2 miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
5
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól. Łyżka pół mieszaniny mąki do 1 miski mieszaniny masła; mieszać aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wymieszać kakao do pozostałej mieszaniny mąki; dodać do pozostałej miski mieszaniny masła, mieszając, aż dobrze wymieszane. Przykryć obie miski ciasta i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Ciasto z masłem orzechowym rozwałkować na 76 (1/2 cala) kulek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
CiastoCiasto
RolkaRolka
9
Ciasto czekoladowe rozwałkować na 76 (1/2 cala) kulek. Delikatnie zwijaj razem 1 kulkę ciasta czekoladowego i 1 kulkę ciasta z masłem orzechowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
CzekoladaCzekolada
CiastoCiasto
RolkaRolka
10
Umieść kulki 2 cale od siebie na blachach do pieczenia pokrytych sprayem do gotowania. Spłaszczyć ciasteczka dnem szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
11
Piec w temperaturze 375 przez 8 minut. Schłodzić 1 do 2 minut na patelniach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn