Ciasteczka Nerkowca
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasteczek nerkowca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 35 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, mąkę, orzechy nerkowca i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Sałatka azjatycka z sosem nerkowca i ciasteczka masło nerkowca, Ciasteczka Nerkowca, oraz Ciasteczka Z Orzechami Nerkowca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°.
Pulse 1/2 szklanki orzechów w robocie kuchennym, aż drobno posiekane, uważając, aby nie przetwarzać na pastę, a następnie przenieść do dużej płytkiej patelni do pieczenia. Toast orzechy, mieszając co 2 minuty, aby zapobiec krawędzie od spalania, aż blady złoty, 6 do 8 minut. Całkowicie schłodzić na patelni.
Mąkę i skrobię kukurydzianą ubić w misce.
Ubij razem masło i cukier w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości do bladego i puszystego, około 3 minut w mikserze stojącym lub 5 z ręcznym.
Dodać tosty mielone orzechy i sól i ubić do połączenia. Zmniejsz prędkość do niskiej, następnie dodaj mieszaninę mąki i wymieszaj, aż ciasto uformuje się.
Uformuj ciasto w prostokątny blok i rozwałkuj między 2 (12-calowymi) arkuszami pergaminu z wałkiem do ciasta w prostokąt o wymiarach 10 na 8 cali.
Schłodzić ciasto w pergaminie na blasze do firmy, o 10 protokół.
Tymczasem grubo posiekać pozostałe 1/4 szklanki orzechów.
Wyrzucić górny arkusz pergaminu i posypać ciasto grubo posiekanymi orzechami.
Piec na złoty kolor, 14 do 16 protokół.
Przełóż kruche pieczywo do stelaża i całkowicie ostudź, a następnie rozbij ręce na szorstkie kształty.
* Ciasteczka przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej 1 tydzień.* Aby uzyskać schludniejsze ciastko, pokrój kruche pieczywo, gdy jest jeszcze gorące, na 8 (w przybliżeniu 8 na 1 1/2 cala) ciastek za pomocą kółka do pizzy/ciasta lub ostrego dużego noża.