Ciasteczka na patyku
Ciasteczka na patyku to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz dekoracje: kolorowy cukier, patyczki lizaka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 16 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 14%. Spróbuj Ciasteczka na patyku, Ciasteczka na patyku, oraz Ciasteczka Miętowe W Sztyfcie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło i cukier na średniej prędkości mikserem elektrycznym około 5 minut lub do kremowego.
Dodać żółtka i wanilię, ubijając do wymieszania.
Połączyć mąkę i sól; stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Przykryć i zamrozić 30 minut.
Rozwałkuj ciasto na grubość 3/8 cala na lekko posypanej mąką powierzchni.
Wytnij pożądane kształty za pomocą ulubionych sezonowych frezów; umieść na lekko nasmarowanych blachach do pieczenia, umożliwiając miejsce na Laski rzemieślnicze. Włóż 1 patyczek rzemieślniczy na dno każdego ciastka.
Piec w temperaturze 350 przez 10 do 16 minut lub aż brzegi będą złote. (Czas pieczenia może się różnić w zależności od kształtów i rozmiarów ciasteczek.) Ostudzić 5 minut na blachach do pieczenia. Wsuń metalową szpatułkę pod ciasteczka, aby poluzować; całkowicie ostudzić na blachach do pieczenia.
Rozłóż dużą ilość łatwego lukier mikrofalowy, w którym każdy kij i ciastko są połączone, aby zapewnić stabilność.
Pozostawić do wyschnięcia około 30 minut.
Rozprowadź cienką warstwę łatwego lukru mikrofalowego na przedniej stronie każdego ciastka i posyp pożądanymi dekoracjami przed wyschnięciem lukru; następnie całkowicie wysusz. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Ciasteczka czekoladowe na patyku: zmniejsz mąkę uniwersalną do 1 3/4 szklanki i dodaj 1/2 szklanki niesłodzonego kakao. Postępuj zgodnie z przepisem.
Uwaga: nie zastępuj schłodzonego ciasta ciastkarskiego tym przepisem. Zawiera zakwaszanie i ma tendencję do rozprzestrzeniania się podczas pieczenia, zniekształcając kształty ciasteczek.