Ciasteczka Miodowo-Pomarańczowo-Imbirowe
Ciasteczka miodowo-pomarańczowo-imbirowe to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 48. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka proszku do pieczenia, sody oczyszczonej, skórki pomarańczowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Orange Honey Ginger Ale, Pieczony kurczak z miodową pomarańczą, czosnkiem i glazurą imbirową, oraz Polędwica z dorsza z orzechami pekan z pomarańczową, imbirową i miodową polewą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij cukier i masło na średniej prędkości za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego do uzyskania kremowej konsystencji.
Dodaj miód, ekstrakt z pomarańczy i jajko, ubijając do wymieszania. Wymieszać mąkę, skórkę pomarańczową, zmielony imbir, sodę oczyszczoną i proszek do pieczenia; stopniowo dodawać do mieszaniny cukru, ubijając do wymieszania. Przykryć i schłodzić od 30 minut do 1 godziny. Uformuj ciasto na 1-calowe kulki; zwiń w cukrze.
Umieść 2 cale od siebie na nieczystych blach do pieczenia, i lekko spłaszczyć każdy z dna szklanki.
Piec 8 do 10 minut lub do lekko rumiane. Całkowicie schłodzić na stojakach z drutu (około 20 minut).