Ciasteczka Miodowo-Orzechowe
Miodowo-orzechowe ciasteczka barowe z grubsza 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Ten deser ma 194 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Za 33 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz cheerios, miód, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest takie niesamowite. Batonik-Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Ciasteczka z masłem orzechowym i dżemem {bezglutenowe i wegańskie}, oraz Ciasteczka Z Masłem Miodowo-Orzechowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W małym ciężkim rondlu połącz cukier i miód. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem orzechowym, aż się zmiksuje.
Dodaj Cheerios i orzeszki ziemne; wymieszaj, aby pokryć.
Rozłóż na 8 cali. x 4-w. Bochenek pokryty sprayem do gotowania. Przykryj i schłódź przez 1 godzinę przed cięciem.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Cream Sherry, Madera i Prosecco to moje najlepsze typy ciasteczek. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut]()
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Drobne bąbelki tworzą duży sznurek na złotym tle. Owocowy nos i pyszny, trwały smak cukru jęczmiennego i brioche. Bardzo żywe wino, które jest bardzo wszechstronne. To jasny, niefrasobliwy Szampan na każdą imprezę!Ten szampan dobrze komponuje się ze skorupiakami, daniami wieprzowymi, łagodnymi i miękkimi serami oraz bogatymi rybami.Mieszanka: 10% Chardonnay, 30% Pinot Meunier, 60% Pinot Noir