Ciasteczka miodowe z Nutellą
Miodowe ciasteczka z Nutellą mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 75 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz łyżkę mąki uniwersalnej, nutella-opcjonalnie, kakao w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako niedrogi deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Nutella Brownies, Nutella Brownies, oraz Nutella Brownies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 9 calowy metalowej patelni z folią i folią tłuszczową lub linia z pergaminem.Ubij masło i cukier razem w małej misce za pomocą miksera elektrycznego. Beat w miodzie i wanilii.
Dodaj jajka po jednym na raz, ubijając przez 30 sekund po każdym jajku. Ubić w soli.
Mąkę połączyć z kakao. Ręcznie (aby nie przegotować) mieszamy mieszaninę mąki do ciasta.
Rozłóż ciasto na patelni idąc aż do krawędzi.
Piec na środkowej półce przez 25 minut lub do testu brownies zrobić.
Ostudzić całkowicie na patelni.Ostrożnie podnieś ciasteczka z patelni i przyciąć grzechotliwe krawędzie (upewnij się, że test Smakowy. To konieczne!).
Przeciąć na pół dwa zrobić dwa 9x 4 calowe płyty.
Rozłóż Nutellę na jednej płycie. Stos drugą płytę na górze. Ustaw ciasteczka z powrotem na patelni i schładzaj przez około godzinę – to sprawia, że krojenie jest bardziej schludne.Dużym nożem pokroić płytę brownie na 8 kwadratów.Ustaw kwadraty na stojaku chłodzącym. Roztopić czekoladę w misce ustawionej nad, ale nie dotykając patelni ledwo gotującej się wody. Łyżeczką, skropić czekoladę na placki brownie. Ustaw kwadraty na talerzu lub z powrotem na patelni i schłodzić, aż czekolada jest ustawiona.Sprawia, że 8 dużych, lub można wyciąć je mniejsze.