Ciasteczka Maślane
Ciasteczka maślane to Wegetariańskie deser. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 66 porcji z 70 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 90 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz sody oczyszczonej, vanillan ekstrakt, jajka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj Ciasteczka maślane mamy, Ciasteczka Maślane, oraz Maślane Ciasteczka Z Cukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku. Masło 2 duże blachy do pieczenia.
Wymieszać mąkę, skórkę, sodę oczyszczoną i sól.
Ubij razem masło i cukier w dużej misce z mikserem elektrycznym, aż blady i puszysty.
Dodać jajka po 1 na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu, a następnie ubić wanilią.
Mieszaj w mieszaninie mąki i maślanki na przemian partiami z małą prędkością, zaczynając i kończąc mieszanką mąki, aż będzie gładka.
Spadek poziomu łyżki ciasta około 1 1/2 cala od siebie na blachy do pieczenia.
Piec, 1 arkusz na raz, aż ciasteczka są nadmuchane i krawędzie są złote, 12 do 15 minut na partię. Schłodzić ciasteczka na arkuszach 1 minutę, a następnie przenieść ciasteczka do stojaków.
Wymieszać wszystkie składniki glazury i posmarować wierzchy ciepłych ciasteczek.
Odstawić do momentu całkowitego ostygnięcia ciasteczek i ustawienia glazury.
Ciasteczka są najlepsze w dniu, w którym są wykonane, ale mogą być zamrożone, dobrze zapakowane, do 1 miesiąca.