Ciasteczka Makowe Nadziewane Czekoladą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasteczek makowych z nadzieniem czekoladowym. Ten przepis sprawia, że 39 porcji z 107 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ekstrakt z wanilii, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Muffinki Makowe Nadziewane Malinami, Bułeczki Nadziewane makiem z twarogiem cytrynowym, oraz Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku).
Instrukcje
W małej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego. Ubić w żółtkach i wanilii.
Mąkę, mak i sól połączyć; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać.
Miejsce 2 w. osobno na nieczystych blachach do pieczenia. Używając końca drewnianego uchwytu łyżki, zrób Wcięcie w środku każdego z nich.
Piec w temperaturze 375° przez 10-12 minut lub do lekko rumiane. Natychmiast ponownie zrób Wcięcie w środku.
Wyjąć do stojaków drucianych, aby lekko ostudzić; wypełnić roztopioną czekoladą.