Ciasteczka Lodówkowe Wiśniowo-Migdałowe

Ciasteczka Lodówkowe Wiśniowo-Migdałowe
Ciasteczka z lodówki wiśniowo-migdałowej to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 81 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 80 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kandyzowane wiśnie, jajko, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasteczka Wiśniowo-Migdałowe, Ciasteczka Wiśniowo-Migdałowe, oraz Ciasteczka Migdałowo-Wiśniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posypać migdały w nieczystej ciężkiej patelni. Gotować na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż orzechy zaczną brązowieć, a następnie stale mieszając, aż orzechy będą jasnobrązowe. Fajne 10 minut. W robocie kuchennym migdały przetwarzać, aż zostaną drobno posiekane; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, beat masło, cukier granulowany i brązowy cukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładkie i kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj ekstrakt z jaj i migdałów; ubijaj na średniej prędkości, aż będzie gładka. Na małej prędkości ubijaj mąkę, proszek do pieczenia i sól, aż ciasto uformuje się. Wymieszać z wiśniami i posiekanymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
CzereśnieCzereśnie
MigdałyMigdały
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
JajkoJajko
4
Uformuj ciasto na 2 (8-calowe) kłody. Owiń w folię lub papier woskowany. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
5
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Pokroić ciasto na 1/8-do 1/4-calowe plastry. Na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek umieść plasterki w odległości 2 cali od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec 7 do 9 minut lub aż krawędzie zaczną się złocisto brązowe. Cool 1 minuta; usuń z arkuszy cookie do regałów chłodzących.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn