Ciasteczka lodowe
Pliki cookie Icebox wymagają około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 81 kalorii , 1 g białka i 4 g tłuszczu . Za 13 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 42 osobom. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go ponownie. Jeśli masz pod ręką orzechy włoskie, jajko, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 9% . Ten wynik jest do poprawy. Wypróbuj ciasteczka Icebox , ciasteczka żurawinowe i ciasteczka Icebox w paski , aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
W misce utrzeć masło z brązowym cukrem.
Dodaj jajko i wanilię; dobrze pokonać.
Połącz suche składniki; dodać do ubitej masy. Jeśli chcesz, dodaj orzechy.
Na lekko posypanej mąką powierzchni uformuj ciasto w trzy 10-calowe. x 1-cal. rolki. Każdą rolkę szczelnie owiń woskowanym papierem. Zamrażaj przez co najmniej 12 godzin.
Pociąć na 3/8 cala. plastry i układamy na natłuszczonej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 6-8 minut.
Wyjąć na kratkę do ostygnięcia.
Polecane wino: Cream Sherry, Wino Porto, Moscato Dasti
Kremowe sherry, wino porto i Moscato d'Asti to świetny wybór na deser. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "