Ciasteczka kokosowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 66. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Za 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 3 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Mieszanka ekstraktu wanillanowego, sody oczyszczonej, kokosa i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny i wegetariański dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miękkie I Do Żucia Ciasteczka Kokosowe, Ciasteczka Gum Drop, oraz Chunky Drop Cookies dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużej misce kremowy tłuszcz i cukry, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubij wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Jajko
3
Połącz mąkę, owies, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać. Dodaj kokos i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Kokos
Orzechy Włoskie
Mąka Uniwersalna
Owies Zwyczajny
Sól
4
Upuść zaokrąglone łyżki stołowe 3 cale. od siebie na natłuszczonych blachach do pieczenia. Lekko spłaszcz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 350° przez 11-14 minut lub na złoty kolor. Ostudzić przez 2 minuty przed wyjęciem na ruszty. Przechowywać w hermetycznym pojemniku.