Ciasteczka Imbirowo-Migdałowe
Ciasteczka imbirowo-migdałowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 48 i kosztuje 7 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 41 kalorii. Mieszanka mąki, ekstrakt waniliowy, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Migdałowe Ciasteczka Imbirowe, Ciasteczka Czekoladowo-Imbirowe Migdałowe, oraz Ciasteczka Kruche Imbirowo-Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym połączyć migdały z 3 łyżkami cukru i przetworzyć na gruboziarnisty proszek.
Przełożyć do miski i wymieszać z mąką, imbirem i szczyptą soli.
W dużej misce, ubić masło z pozostałych 3 łyżki cukru i wanilii, aż dobrze wymieszane.
Dodać mieszaninę mąki i ubić do połączenia.
Podziel ciasto na pół i uformuj każdą połowę w 6-calową kłodę. Owiń każdy log w folię i schłodzić do firmy, co najmniej 3 godziny lub do 3 dni.
Rozgrzej piekarnik do 350 i wyłóż 2 arkusze ciastek pergaminem. Pokrój dzienniki ciasta o grubości 1/4 cala i ułóż plastry 1 cala od siebie na przygotowanych arkuszach ciasteczek.
Piec ciasteczka przez około 18 protokół, lub do złotego na dnie i krawędziach; przesuń patelnie w połowie pieczenia. Przesuń pergamin z ciastkami na stojaki z drutu i niech ciasteczka ostygnie całkowicie przed podaniem.