Ciasteczka Florenckie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj florenckich ciasteczek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 28 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 59 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka Florenckie, Ciasteczka Z Koronki Florenckiej, oraz Ciasteczka Amaretto Florentine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika na górną i dolną pozycję środkową i rozgrzej do 177°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia z wkładkami silipat (patrz uwaga). W średniej misce, połączyć migdały, mąka, Skórka, i sól; odstawić.
W średnim rondlu połącz masło, syrop kukurydziany, śmietanę i cukier na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Po zagotowaniu gotuj twardo przez 1 minutę, a następnie zdejmij ciepło, wymieszaj wanilią i zalej mieszaniną orzechów. Wymieszać, aby połączyć.
Gdy ciasto jest wystarczająco chłodne do obsługi, miarka do zaokrąglonych łyżek i upuść na przygotowanych blach do pieczenia co najmniej 2 1/2-cala od siebie.
Piec na złoty i płaski, 10 do 12 protokół.
Ostudzić całkowicie, a następnie delikatnie usunąć z blachy do pieczenia.