Ciasteczka dla dzieci Rosemary
Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 60. Jeśli masz niebieloną mąkę, skórkę pomarańczową, mieloną mąkę kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Rosemary, Kochanie! z najlepszych mięs, Ziemniaki pieczone czosnkowo-rozmarynowo, oraz Halibut z groszkiem rozmarynowym i puree z marchwi dla dzieci dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać mąkę, mąkę kukurydzianą i sól.
W misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek, ubij masło i cukier granulowany na średniej prędkości, aż do włączenia, ale nie puszystego, około 1 minuty. Zeskrobać boki miski.
Dodać skórkę cytrusową, rozmaryn i żółtka jaj, pojedynczo, ubijając tylko do momentu włączenia. Zeskrobać po bokach miski i dodać suche składniki. Z mikserem na niskim poziomie, mieszać tylko do połączenia.
Zeskrobać ciasto na lekko posmarowaną mąką powierzchnię, zebrać je w kulkę i podzielić na pół. Z mąką ręce, kształt każdej połowy w 12-calowy kłód, naciskając boki na powierzchni roboczej, aby spłaszczyć je tak, że ciasteczka skończy się kwadrat. Owinąć szczelnie w folię lub papier woskowany i skręcić końce. Przechowywać w lodówce przez kilka godzin lub do całkowitego twardego.
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia dwie duże blachy do pieczenia z pergaminem lub Silpats.
Umieścić drobny cukier w małej misce.
Pokroić kłodę w poprzek na plastry o grubości od 1/3 do 1/2 cala. Wrzucić każdy plasterek cukru do herbu.
Umieść ciasteczka co najmniej 1 cal od siebie na przygotowanych blach do pieczenia.
Piec, aż krawędzie są lekko złote, 15 do 17 protokół, obracając arkusze z przodu do tyłu i między górnej i dolnej półki w połowie.
Niech ciasteczka ostygną przez kilka minut na blasze do pieczenia przed przeniesieniem ich do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia. Będą przechowywać w szczelnym pojemniku przez co najmniej 1 tydzień.