Ciasteczka czekoladowe toffi II
Czekoladowe ciasteczka toffi II mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserowego. Ten przepis służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz masło, sól, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Potrójnie Nadziewane Ciasteczka Czekoladowe M&M, Ciasteczka Toffi I Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Ciasteczka Czekoladowe Toffi, oraz Ciasteczka Czekoladowe Toffi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni F).
Beat masło i cukier w dużej misce, aż puszyste.
Dodaj jajko, rum i wanilię i ubijaj, aż dobrze się wymieszasz.
Mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól przesiać do małej miseczki. Suche składniki wymieszać z masłem.
Wymieszać toffi i posiekane migdały.
Drop ciasto przez heaping tablespoonfuls na ciężkie duże ungreased blachy do pieczenia, odstępy 2 cale od siebie.
Piec, aż ciasteczka puff lekko i crack na górze, ale nadal są miękkie do twardego, o 11 protokół.
Niech ciasteczka ostygną na arkuszu 1 minut.
Przenieś pliki cookie do szafy i całkowicie ostudź. Powtórz kształtowanie i pieczenie z pozostałym cieście.