Ciasteczka czekoladowe potrójne zagrożenie

Ciasteczka czekoladowe potrójne zagrożenie
Ciasteczka czekoladowe o potrójnym zagrożeniu mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. Ten przepis służy 50 i kosztuje 82 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz mąkę, cukier, słodko-gorzką czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka Czekoladowe Triple Threat, Triple Threat Chocolate Chip Cookies, oraz Ciasteczka Brownie Triple Threat dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić ciasteczka: umieścić posiekane czekoladki i masło w metalowej misce i ustawić miskę nad (nie dotykając) gotującej się wody w garnku. Gotować, mieszając, aż się stopi, następnie zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Jajka, cukier, espresso w proszku i wanilię ubić na masę czekoladową. W innej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól. Wymieszać z mieszaniną czekolady aż do równomiernego wymieszania, a następnie wymieszać z kawałkami czekolady i orzechami pekan. Owinąć ciasto hermetycznie i schłodzić, aż będzie wystarczająco twarde, aby utrzymać swój kształt, 50 do 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W międzyczasie zrób ganache: Wrzuć posiekaną czekoladę i śmietanę do średniej metalowej miski i ustaw miskę nad (nie dotykając) gotującą się wodą w garnku. Gotować, mieszając, aż się stopi, a następnie ostudzić. Przykryć i schłodzić, mieszając od czasu do czasu, aż będzie wystarczająco mocny, aby się rozprowadzić, około 1 3/4 godziny. Jeśli ganache staje się zbyt jędrny, aby się rozprzestrzeniać, przenieś do miski bezpiecznej dla mikrofal i kuchenki mikrofalowej na kilka sekund, aby zmiękczyć, wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem. Miarka 2 łyżki. porcje ciasta na arkusze, rozmieszczone około 1 w. osobno. Naciśnij ciasto, aby spłaszczyć nawet 1/2-in.- grube Naboje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Piec, aż ciasteczka nie wyglądają mokro i można poczuć lekki skorupa na górze, około 10 minut (nie overbake); zmiana pozycji blach do pieczenia w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Niech ciasteczka ostygną na prześcieradłach na stojakach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
8
Obficie rozłóż płaskie boki połowy ciasteczek ganache i wierzch pozostałymi ciasteczkami. (Możesz mieć trochę resztek ganache.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
Dodać do przodu: ciasto i ganache, do 2 dni, schłodzone. Nadziewane ciasteczka, do 2 dni, schłodzone lub 2 miesiące, zamrożone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
10
Podawać w temperaturze pokojowej.

Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco

Ciasteczka bardzo dobrze komponują się z Cream Sherry, Maderą i Prosecco. Słodkie szampańskie Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciastek, słodką śmietankową sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do ciastek z orzechami. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia1
Magazyn