Ciasteczka czekoladowe na patyku
Ciasteczka czekoladowe na patyku to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka dekoracji: kolorowy cukier, sól, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 16%. Spróbuj Przyklej Do Zębów Czekoladowe Ciasteczka, Ciasteczka na patyku, oraz Ciasteczka na patyku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło i cukier na średniej prędkości mikserem elektrycznym około 5 minut lub do kremowego.
Dodać żółtka i wanilię, ubijając do wymieszania.
Połączyć mąkę, kakao i sól; stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Przykryć i zamrozić 30 minut.
Rozwałkuj ciasto na grubość 3/8 cala na lekko posypanej mąką powierzchni.
Wytnij pożądane kształty za pomocą ulubionych sezonowych frezów; umieść na lekko nasmarowanych blachach do pieczenia, umożliwiając miejsce na Laski rzemieślnicze. Włóż 1 patyczek rzemieślniczy na dno każdego ciastka.
Piec w temperaturze 350 przez 10 do 16 minut lub aż brzegi będą złote. (Czas pieczenia może się różnić w zależności od kształtów i rozmiarów ciasteczek.) Ostudzić 5 minut na blachach do pieczenia. Wsuń metalową szpatułkę pod ciasteczka, aby poluzować; całkowicie ostudzić na blachach do pieczenia.
Rozłóż dużą ilość łatwego lukier mikrofalowy, w którym każdy kij i ciastko są połączone, aby zapewnić stabilność.
Pozostawić do wyschnięcia około 30 minut.
Rozprowadź cienką warstwę łatwego lukru mikrofalowego na przedniej stronie każdego ciastka i posyp pożądanymi dekoracjami przed wyschnięciem lukru; następnie całkowicie wysusz. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Uwaga: nie zastępuj schłodzonego ciasta ciastkarskiego tym przepisem. Zawiera zakwaszanie i ma tendencję do rozprzestrzeniania się podczas pieczenia, zniekształcając kształty ciasteczek.