Ciasteczka Czekoladowe Brownie
Ciasteczka czekoladowe Brownie mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Ten przepis służy 13. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, słodko-gorzka czekolada, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 353 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciasteczka Czekoladowe Brownie, Ciasteczka Czekoladowe Nadziewane Brownie, oraz Ciasteczka Brownie Z Białą Czekoladą.
Instrukcje
W żaroodpornej misce rozpuść masło, 70% czekolady i niesłodzoną czekoladę w kuchence mikrofalowej lub na patelni z ledwo gotującą się wodą, aż tylko-stopiony i gładki.
Ubić jajka, cukier i sól z mikserem wyposażonym w mocowanie bat na średniej prędkości, aż rozjaśnione, o 2 protokół. Na niskiej prędkości mieszać w mieszaninie czekolady i wanilii, aż połączone.
W małej misce ubić mąkę z proszkiem do pieczenia. Wymieszać do masy czekoladowej. Schłodzić, aż będzie wystarczająco mocny, aby zgarnąć, około 30 minut. Złożyć w czekoladowe chipsy (patrz uwaga).
Wyreguluj stojak piekarnika na górną i dolną pozycję środkową i rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem. Scoop 1/4-cup kulki na arkuszach, odstępy co najmniej 2 cale od siebie (około 7 na patelni).
Piec, aż nadmuchane i po prostu zaczyna pękać, 12 do 15 protokół.
Ostudzić na patelni 5 minut, a następnie delikatnie przenieść do stojaka z drutu.