Ciasteczka Czekoladowe
Ciasteczka czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz kakao w proszku, cukier cukierniczy, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Fantazyjne spodnie mrówki na kłodę, Potrójnie Nadziewane Ciasteczka Czekoladowe M&M, Ciasteczka Toffi I Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, oraz Pełnoziarniste Czekoladowe Ciasteczka Orzechowe {Moje Ulubione Ciasteczka Czekoladowe}.
Instrukcje
Mąkę, kakao i sól wymieszać w dużej misce. Użyj noża do ciast lub dwóch widelców, aby pokroić masło, aż uformuje drobne okruchy.
Wymieszać z cukrem i wanilią, aż się włączy.
Dodaj mleko, mieszając, aż utworzy sztywne ciasto.
Uformuj ciasto w długą kłodę o średnicy około 1 cala (podzieliłam je na dwie kłody, ponieważ były dość długie). Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez 30 minut do godziny.
Pod koniec okresu schładzania wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia; Rozgrzej piekarnik do 204°.
Wyjąć ciasto z lodówki i pokroić na 2-calowe segmenty(będą one jakby przypominały tłuste bułeczki).
Umieść segmenty w odległości około 1 cala od siebie na przygotowanym arkuszu ciastek.
Piec, aż lekko rumiane i jędrne w dotyku, 20-25 protokół.
Przenieść do stojaków drucianych do ostygnięcia.
Podczas gdy ciasteczka ostygną, przygotuj lukier.
Kakao wymieszać z wodą, aż będzie gładkie.
Ubij masło w mikserze elektrycznym wyposażonym w przystawkę do łopatek, aż uzyska kremową konsystencję.
Dodać mieszaninę kakao i kontynuować mieszanie do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać cukier cukierników trochę na raz, aż całkowicie gładkie.
Rozłóż lukier na górze i bokach ciastek (pozostaw końce i spód niezamrożone). Przeciągnij zęby widelca (lub wykałaczki) delikatnie po lukrze, aby przypominał korę kłody. Pamiętaj, aby wyczyścić widelec między ciastkami, ponieważ lukier może gromadzić się na końcach zębów. W razie potrzeby narysuj spiralę na odsłoniętych końcach, aby przypominała wnętrze przekroju kłody.