Ciasteczka Cytrynowo-Kukurydziane
Cytrynowe ciasteczka kukurydziane to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Ten przepis służy 24 i kosztuje 11 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz jasny syrop kukurydziany, sól, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasteczka Cytrynowo-Kukurydziane, Ciasteczka Cytrynowo-Kukurydziane, oraz Ciasteczka Cytrynowo-Kukurydziane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia i sól połączyć w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Umieścić cukier i masło w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane (około 5 minut).
Dodaj olej, syrop, skórkę i białka, ubijając do wymieszania. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki do mieszaniny cukru; dobrze ubić. Upuść ciasto przez poziom łyżki stołowe 1 cal od siebie na 2 arkusze do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 10 minut lub aż brzegi będą złote.
Umieść blachę do pieczenia na stojaku z drutu; całkowicie ostudzić.